I will hold you in my heart, until i can hold you in my arms

Ett barn är på väg. Ett litet liv som växer i dig.
Du kanske fortfarande mår illa och kräks, varje morgon eller under dygnets alla 24 timmar. Du kanske oroar dig för det som komma ska och känner inte igen dig själv? Många av mina kunder känner precis så, dom känner inte igen sin spegelbild längre och drog sig därför från att boka en fotografering. För mig är det därför viktigt att flytta fokus från hur du ser ut, till hur det känns. Jag vill fånga känslan du har nu, längtan, förväntan och kärleken till den lilla personen som du inte ännu har fått träffa. 

Styrkan i att bära ett, eller flera, barn och kärleken till din partner och er nya familj. Dom känslorna ger jag dig i bilder, som du kan uppleva med er familj för alltid.

Bokning

Känner du att jag är fotografen för dig och att du har hittat rätt? Då är det absolut dags att du skickar din bokningsförfrågan till mig. Vi kommer gemensamt överens om ett datum som passar oss båda samt även ett extra datum ifall vädrergudarna inte samarbetar med oss kring det första. Fyll i formuläret till höger eller maila direkt till bokning@emmart.se så hörs vi snart av!

Plats & väder

Jag har ett par olika platser sedan tidigare att fotografera på, men har man ett eget ställe som betyder mycket kan vi absolut fotografera där. Viktigt att tänka på är att ljuset är bra och att det inte är för mörkt. Vid dåligt väder kommer vi därför att boka om fotograferingen.

Kläder

Du får välja fritt bland kläderna ur garderoben för just gravidfotografering. Det finns något för alla storlekar och är något för stort anpassar vi det med hjälp av säkerhetsnålar etc. Det finns något som passar de flesta smaker, men vill man får man givetvis ha på sig egna kläder om man vill. Självklart hos mig är att även partner får vara med, tänk då på att hen bör ha ljusa och neutrala toner på sig som passar ditt klädval.

Du/ni är välkomna hem till mig och min familj där du avskilt får prova kläderna du vill låna till fotograferingen. Vi åker sedan gemensamt ut till vald plats att fotografera på, vilket kan ligga ca 10-30 minuter ifrån mig.
Vill man istället mötas direkt på fotostället så tar jag med mig kläderna och man får då prova dom på plats.
Vi fotograferar sedan i ca en timme, är partner/barn med så tar vi en stund i slutet där vi fokuserar på dig och magen.

Inför fotograferingen får du en faktura på hela beloppet skickad till dig per mail.
Senast två veckor efter fotograferingen får du en länk till ditt personliga online-album där dina foton kommer att finnas för nedladdning. 
Bilderna får du använda fritt på internet mot att mitt namn omnämns vid publicering. För framkallning behövs givetvis inte detta. 
Det går givetvis att köpa till fler bilder utöver de som ingår i paketet. Styckpriset på digitala bilder är 200:- styck. 

Skicka din bokningsförfrågan

Mitt tips är att boka Din fotografering i tid, 
Jag fotograferar ett begränsat antal varje månad för att kunna ge dig 
all uppmärksamhet och närvaro.
Så det är viktigt att du hör av dig i tid

Jag svarar på alla förfrågningar så snart jag kan, men alltid inom två arbetsdagar. 

Jag har sett priset och vad som ingår ovan *
JaNej